Extreme Transport Trolley M2 Forest Green + Sunroof + Expandable, STEALTH GEAR

Artikelnummer: SGTRTFGM2
Artikel 1 van 3 Volgende
€ 129,99 (inclusief btw)

Stealth-Gear Extreme Transport Trolley M2 Forest Green + Sunroof + Expandable

Doordat de draagarm / leuning met 10 cm verlengd is, is het lastzwaartepunt positief verbeterd.

De trolley met last is hierdoor nog eenvoudiger en lichter te transporteren in het veld, ook met een zware fototas en andere fotografische accessoires zoals een statief of schuiltent.

De Stealth-Gear transport trolley M2 is ontworpen voor gebruik onder alle omstandigheden en biedt plaats aan uw rugtas met apparatuur, ideaal voor (natuur)fotografen. De trolley is gemaakt van hoge kwaliteit materialen zoals wielen met kogellagers, duurzame en sterke stof, een lichtgewicht aluminium frame, zonnedak en een uitklapbare beugel voor extra ruimte.

Veelzijdig in gebruik
De Stealth-Gear transport trolley is vooral handig als u met veel apparatuur op pad gaat en niet alles in een backpack kunt vervoeren. U kunt meer met uw apparatuur en u hebt steeds uw handen vrij omdat u niet telkens uw backpack hoeft af te doen voor bijvoorbeeld een andere objectief. De Steal-Gear transport trolley kan ook worden gebruik als stoel en kan ongeveer 110 kilogram gewicht dragen. Het meegeleverde zonnedakje beschermt u en uw apparatuur tegen de zon. De Stealth-Gear transport trolley is een must voor fotografen die met veel apparatuur op pad gaan.

Kenmerken
– Gemaakt van lichtgewicht alumium
– Hoge kwaliteit Nylon 600T
– Wielen met kogellagers en luchtbanden
– Geïntegreerde zonnedak
– Uitklapbare beugel voor meer laadruimte
– Circa 80 centimeter breed
– Gemakkelijk in te klappen en te vervoeren in de auto
– Zak voor kleine voorwerpen op de achterzijde

© 2020 - 2023 Stealth-gear.com | sitemap | rss