Extreme Trouser model 2N Forest Green, STEALTH GEAR

Artikelnummer: SGET2NFG
Artikel 1 van 5 Volgende
€ 99,99 € 29,00 (inclusief btw)

Stealth Gear Extreme Trousers model 2N
De Stealth Gear Extreme Trousers model 2n is een waterdichte broek van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen om u te helpen tijdens het fotograferen. De Extreme Trousers model 2n is stijlvol en zit vol met praktische functies voor zowel professionele als amateur outdoorfotografen.

Voorzieningen
De Extreme Trouser model 2n is voorzien van veel vakken waaronder 4 accessoirevakken die ideaal zijn voor het vervoeren van waardevolle bezittingen, één dubbele CF-geheugenkaarthouder, 2 zijzakken met drukknopen voor een klein objectief en 2 achterzakken met drukknopen voor diverse accessoires. Verder is de broek voorzien van 2 lussen voor het bevestigen van objectiefpouches en dergelijke. De Extreme Trousers model 2n is verder voorzien van verwijderbare kniestukken zodat laag bij de grond fotograferen geen oncomfortabele bezigheid meer hoeft te zijn. Interne hoezen voorkomen ongewenste wind langs de benen.

Bestand tegen extreme weersomstandigheden
De buitenkant is gemaakt van 100% polyester micro suède en is DuPont Teflon behandeld tegen vuil, water en ongewenste vlekken. de Extreme Trousers model 2n is verder TPU gelamineerd en daardoor waterdicht maar toch ademend. Hoewel de Extreme Trousers model 2n is ontwikkeld met de fotograaf in gedachten is hij zo veelzijdig dat hij geschikt is voor alle activiteiten onder alle weersomstandigheden.

Kenmerken
– Buitenkant 100% polyester micro suède en waterdicht
– Verwijderbare kniestukken
– Veel handige vakken
– Goede ventilatie
– Buitenkant is sterk en stil (met lopen etc.)

© 2020 - 2023 Stealth-gear.com | sitemap | rss